În raionul Soroca încep de astăzi hramurile, aflați de la noi când și în ce sat puteți hrămui

0
2468

În luna mai încep hramurile în raionul Soroca, iar după doi ani de restricții legate de COVID-19, în sfârșit majoritatea restricțiilor au fost ridicate iar hramurile pot fi făcute ca pe timpuri. Deși recomandările ca să fim mai precauți, rămân valabile căci Coronavirusul totuși nu a dispărut, chiar dacă s-a mai astâmpărat un pic. 

Astăzi, de sf. Gheorghe este hram în satul Țepilova, la 9 mai în Vanțina, iar la 22 mai, de sf. Nicolae, hrămuiesc de obicei localnicii din Dărcăuți, Vădeni, Ocolina, Schineni, Schinenii Noi, Șolcani și Voloave. 

Redacția ziarului publică un calendar cu hramurile localităților din raionul Soroca, ca să știți când aveți un motiv în plus de a merge în ospeție la rude, cumătri, prieteni, colegi, ș.a.

Articolul precedentStudenții moldoveni, care își fac studiile în România, ar putea primi burse majorate, de la 320 până la minim 700 de RONI
Articolul următorDin luna iunie, Republica Moldova riscă să rămână fără curent electric?
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.