Tinerii din Soroca – viitorii bancheri în colectare de fonduri

0
157

Ieri, 9 februarie 2023, în incinta Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA, grupul local de tineri în colectare de fonduri, și-au dat întâlnire la prima sesiune de instruire din acest an. Membrii Fondului pentru Tineri, au fost instruiți cum să-și dezvolte corect capacitățile și abilitățile în scrierea proiectelor și în colectarea de fonduri.

„Prin jocuri energizante, interactive și activități de educație non-formală, participanții au înțeles că, ”fundraising” este colectarea de fonduri pentru acumularea sumei necesare pentru implementarea unui proiect care va contribui la soluționarea unei probleme din comunitate. Pentru a colecta fonduri, o echipă trebuie să fie responsabilă și transparentă, să-și promoveze cauza nobilă ca să găsească susținători și voluntari”, a menționat Lusina Şestacov, moderatoarea sesiunii.

Programul Raional de Granturi ”Fondul pentru Tineri Soroca” este dedicat susținerii grupurilor de inițiativă ale Tinerilor din raionul Soroca, prin care se oferă, în bază de concurs, suport logistic și financiar pentru realizarea proiectelor locale de tineret.
Proiectul ”Fondul pentru Tineri Soroca” este implementat de Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei.

 


Articolul precedentVictor Botnaru: “Numele lui Nicolae Bulat va rămâne întotdeauna în letopisețul de piatră al Sorocii” / VIDEO
Articolul următorNicolae Bulat – cronicarul cetății Soroca / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.