Tinerii din comuna Volovița promovează un mod sănătos de viață

0
78
Foto: facebook.com/ProiectComunitarVolovita

După ce la finalul verii au instalat echipamentele sportive pe terenul gimnaziului „Alexandru Lupașcu” din comuna Volovița, prin care își propun să promoveze practicarea activă a sportului locuitorii comunității, tinerii activi din comună  au dat start Campaniei pentru promovarea unui stil de viață sănătos cu genericul „Sportul benefic pentru fiecare – de la mic la mare”.

Astfel, în zilele următoare membrii Consiliului Local al Tinerilor vor merge prin localitate pentru a distribui pliante și a discuta cu locuitorii satelor Volovița și Alexandru cel Bun despre beneficiul sportului asupra sănătății, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook  „Tinerii – adepți ai schimbării. Proiect comunitar Volovița”.

Foto: facebook.com/ProiectComunitarVolovita

„Vă îndemnăm pe fiecare să faceți sport indiferent de vârstă, pentru a vă menține într-o formă fizică bună și a fi sănătoși!”, îndeamnă tinerii.

Amintim că la începutul acestui an în comuna Volovița a fost creat Consiliul Local al Tinerilor format din cei mai activi tineri, cu vârsta 13-25 ani, ales în mod democratic pentru o perioadă de un an.

CLT este constituit în urma implementării proiectului comunitar Tinerii – adepți ai schimbării, implementat de Fundaţia Est-Europeana în Parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare, din resursele acordate de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) şi Suedia.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.