Tinerii au aflat despre adolescență la Centrul de plasament temporar pentru copii separați de părinți Soroca

0
568
Astăzi, 3 august 2022, la Centrul de plasament temporar pentru copiii separați de părinți Soroca, a avut loc o activitate organizată de Biblioteca Municipală „Mihail Sadoveanu”. Bibliotecara Victoria Conișescu, a captat atenția copiilor cu jocuri intelectuale și distractive, au discutat deschis și prietenos despre caracteristicile şi provocările vârstei minunate în care se află tinerii acum.
În cadrul activităţii, le-a fost prezentat un nou serviciu, în care tinerii au aflat că sunt în prag de a fi adolescenți.

„Pot să spun cu certitudine că am rămas plăcut surprinsă de răbdarea, atenția, creativitatea beneficiarilor. Adolescența este o perioadă importantă a dezvoltării umane, perioada de numeroase și profunde schimbări biologice, fizice, psihice și morale”, a menționat Victoria Conișescu, bibliotecara, Biblioteca Municipală „Mihail Sadoveanu” Soroca.
În cadrul activităţii, le-a fost prezentat un nou serviciu, în care benefeciarii au aflat că sunt în prag de a fi adolescenți. Deși, adolescenții la această vârstă, suferă de mai multe schimbări, precum ar fi: fizice – prin creșteri, greutate, înălțime, maturizare sexuală și psihice, de aceea astăzi au avut ocazia să cunoască ce e educarea, sinceritatea, bunătatea și omenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.