Tinerii au aflat despre adolescență la Centrul de plasament temporar pentru copii separați de părinți Soroca

0
592
Astăzi, 3 august 2022, la Centrul de plasament temporar pentru copiii separați de părinți Soroca, a avut loc o activitate organizată de Biblioteca Municipală „Mihail Sadoveanu”. Bibliotecara Victoria Conișescu, a captat atenția copiilor cu jocuri intelectuale și distractive, au discutat deschis și prietenos despre caracteristicile şi provocările vârstei minunate în care se află tinerii acum.
În cadrul activităţii, le-a fost prezentat un nou serviciu, în care tinerii au aflat că sunt în prag de a fi adolescenți.

„Pot să spun cu certitudine că am rămas plăcut surprinsă de răbdarea, atenția, creativitatea beneficiarilor. Adolescența este o perioadă importantă a dezvoltării umane, perioada de numeroase și profunde schimbări biologice, fizice, psihice și morale”, a menționat Victoria Conișescu, bibliotecara, Biblioteca Municipală „Mihail Sadoveanu” Soroca.
În cadrul activităţii, le-a fost prezentat un nou serviciu, în care benefeciarii au aflat că sunt în prag de a fi adolescenți. Deși, adolescenții la această vârstă, suferă de mai multe schimbări, precum ar fi: fizice – prin creșteri, greutate, înălțime, maturizare sexuală și psihice, de aceea astăzi au avut ocazia să cunoască ce e educarea, sinceritatea, bunătatea și omenia.
Articolul precedentDe 10 ani la Teatrul “Veniamin Apostol” din Soroca, “Cortina” se tot ridică
Articolul următorAu început în ajunul și de Sfântul Ilie și vor continua și astăzi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.