Ţepilova: A fost inaugurat apeductul

0
65
????????????????????????????????????

Locuitorii satului Țepilova, comuna Ocolina, acum au apă la robinete. De hramul satului, apeductul construit recent a fost dat în exploatare.

Apeductul care a adus apa din râul Nistru în toate cele 230 de gospodării din sat a fost construit în decurs de doar două luni de zile, informează ADR Nord. Acesta a apărut  în cadrul subproiectului „Construcția rețelei de aprovizionare cu apă și canalizare în satul Țepilova”, parte a unui proiect de dezvoltare regională cu finanțare din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR), obiectiv ul cărui este să asigure cu apă potabilă încă 15 localități rurale din raionul Soroca.

Apeductul din satul Țepilova este gestionat de Întreprinderea municipală din comuna Ocolina, creată în cadrul proiectului.

Potrivit sursei, valoarea totală a subproiectului realizat de ADR Nord la Țepilova se cifrează la 3.837.910 milioane de lei, bani alocați din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).


Articolul precedentFotografia Zilei: Muncesc de cu zor
Articolul următorSoroca — raionul cu cele mai mari alocări pentru drumuri
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.