Tentativă de contrabandă cu lenjerie intimă la frontiera moldo-ucraineană

0
212

Poliția de Frontieră, în comun cu ofițerii de investigații, au reținut un lot de mărfuri valorificat la o sumă de aproximativ 50 000 lei, fără acte de proveniență.

La 4 februarie curent, la ieșirea din satul Palanca ( Ștefan Vodă), polițiștii de frontieră au oprit în trafic un Mercedes Viano, pentru efectuarea controlului de rigoare. În urma verificării fizice a mijlocului de transport, sub scaune și în compartimentele laterale ale vehiculului, inspectorii de frontieră au depistat 1.038 articole de lenjerie intimă pentru femei. Atât șoferița, cât și pasagera aflată în mijlocul de transport, nu au putut prezenta acte de proveniență a mărfii transportate, în acest sens marfa a fost ridicată și depozitată la sediul Direcției regionale EST, unde va fi expusă evaluării. Din declarațiile tinerei de 36 de ani, care conducea microbuzul, s-a dovedit că marfa urma să ajungă pe piața neagră din Republica Moldova, cu scop de comercializare.

În continuare, cazul este cercetat sub toate aspectele, în vederea stabilirii elementelor unei infracțiuni penale sau contravenționale, cu ulterioare atrageri la răspundere a persoanelor care se fac vinovate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.