Telefoanele redacției s-au „înroșit”: toată lumea ne felicită cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei

0
126

Bineînțeles, este o glumă – aproape nimeni nu a sunat la redacție să ne felicite cu prilejil Zilei noastre profesionale, cu excepția celui mai fidel cititor al nostru, domnul Dumitru Zgardan,  de aceia se creează impresia că multora le este în cot și în pălărie de faptul că în fiecare an, pe data de 3 mai, printr-o decizie a Adunării Generale a ONU din anul 1993, la recomandarea Conferinței Generale a UNESCO, se sărbătorește Ziua Mondială a Libertăţii Presei. 

Oricum, pentru noi este o sărbătoare și un motiv în plus de a ne felicita, măcar unii pe alții, și de a ne etala încă o dată atașamentul față de valorile democratice și față de presa cu adevărat liberă și independentă. Sănătate nouă și puteri pentru a fi peste problemele și provocările vremurile în care trăim!

Altfel, noi nu ne supărăm că nu suntem băgați în seamă, fiindcă decât stimă și respect „cu de-a sila”, mai bine să ne ocupăm fiecare cu ce știe să facă mai bine.  Decât minciună și încovoiere, mai bine adevăr și verticalitate.

În rest, OPRIȚI RĂZBOIUL!!!

P.S. Când acest „articolaș” era deja scris am fost felicitați de colegul Boris Todirel, numit și „tatăl presei sorocene”, căruia îi mulțumim pentru cuvintele frumoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.