Suma necesară pentru tratamentul lui Vlad Ceban este acumulată!

0
28

Veste bună pentru familia  şi toată lumea care îl susţine pe Vlad Ceban din satul Racovăţ, Soroca, care se tratează de cancer osos în Turcia. Suma necesară pentru tratamentul băiatului (86 mii euro) a fost acumulată. Recent, mama sa, Rodica, a anunţat despre aceasta pe o reţea de socializare.

STOP donații pentru Vlăduţ!!! Va mulțumesc enorm celor ați fost alături de noi in tot acest timp, pentru orice ajutor, pentru orice rugăciune, pentru orice gând bun…Ne-ați dat șansa de a lupta mai departe…Vreau sa mulțumesc familiei mele care a avut şi are răbdarea de a ne fi alături…Mulțumesc din suflet rudelor mele care ne-au ajutat si susținut, unor consăteni care au fost lângă noi. Un mulțumesc aparte pentru parohul bisericii din satul Racovăț Marcel Borozan…”Părinte mulțumesc din suflet pentru ajutor si rugăciuni “…lista este lungă dar sa știți ca va suntem recunoscători la fiecare in parte… „ se mai spune în mesaj.

Află istoria lui Vlad aici: https://observatorul.md/social/2016/07/08/15557_vladut-pleaca-in-turcia-pentru-tratament

Dintre cei  86.000 Euro, sumă anunţată prin intermediul platformelor de colectare de fonduri, Asociația “Salvează o inima” a adunat de la oamenii generoşi  53.800 Euro, iar prin platforma „Caritate.md” oamenii cu suflet mare au donat  32.200 Euro.

Potrivit Rodicăi, fiul ei va urma în continuare tratamentul indicat de specialiştii din Istanbul, iar familia Ceban speră din suflet că în curând Vlad va reveni acasă sănătos.

Redacţia ziarului „Observatorul de Nord”, exprimă mulţumiri tuturor cititorilor noştri, care au binevoit să doneze pentru micul sorocean şi Vă dorim să nu cunoaşteţi o asemenea durere, iar fapta Dvs. să vă fie răsplătită înzecit.


Articolul precedentAGENDA campaniei sociale „ORAȘ MODERN-SCĂRI ACCESIBILE”. Săptămâna nr. 2 (GALERIE FOTO)
Articolul următorÎncorporarea primăvară-vară a început cu dreptul (FOTO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.