Suită de competiţii sportive la Nimereuca

0
22

Cu ocazia Hramului satului şi graţie străduinţelor unui mare animator al sportului de la sate, Tudor Cebotaru, şi cu sprijinul primăriei locale (primar Ion Naval), în această localitate pitorească au avut loc mai multe competiţii, la care au participat sportivi din mai multe localităţi.

Astfel, printre echipele de volei (fete) mai bune au fost tinerele sportive din satul Cerlina, care au învins gazdele cu sorul de 3-1.

La competiţia dintre bărbați au participat şase echipe, din Nimereuca — 3, Cerlina, Zăluceni şi Slobozia-Cremene. Şi de data aceasta gazdele au fost foarte “primitoare” şi au cedat primul loc voleibaliştilor din Cerlina. Pe locul secund s-au situat sportivii din Slobozia-Cremene şi doar pe locul trei echipa Nimereuca-1.

În schimb, jocul de dame a fost dominat de Mihail Moscalciuc şi Afanasie Gogu din Nimereuca, locul III revenind lui Nicolae Ţui din Cerlina.

Dan AOLEI

 

Articolul precedentSorocenii — învingători în turneul voleibaliştilor
Articolul următorFlori, cântece și poezii închinate Limbii Române (FOTO)
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.