“În SUA sunt mult mai multe oportunități, dar trebuie să muncești foarte mult”

0
58

Mihaela Vicol, originară din satul Trifăuți, raionul Soroca, absolventă a Universității de Stat din Moldova, de trei ani se află în Statele Unite ale Americii. Inițial și-a dorit să ajungă în SUA pentru o viață mai bună, dar și pentru a vedea orașul New York — un vis din copilărie. Astfel că, în 2014, a aplicat la un program de schimb de experiență pentru studenți, realizându-și visul.

Ajunsă acolo însă, a înțeles că SUA este țara în care vrea să locuiască, care oferă posibilitatea de a crește profesional și de a-și realiza, pas cu pas, visele. Nu uită nici de baștină, de care o leagă amintiri frumoase și dorul de mama. Mihaela a acceptat să ne povestească despre experiența sa în SUA, vă invităm o cunoașteți.

Atlantic a început în anul 2014, când, asemeni multor tineri din Republica Moldova, s-a înscris într-un program pentru studenți. “Am venit ca studentă pe baza unui program de schimb de experiența pentru studenți. Engleza nu prea o știam, am învățat-o din mers. Prima dată am ajuns în Statul New York, acesta era unul dintre visele mele din copilărie, să ajung în New York.

Citește continuarea în ediția de vineri, 8 decembrie, a ziarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.