„STEAM pe roți” a ajuns și la IP Gimnaziul Voloave / GALERIE FOTO

0
645

Recent, Microbuzul educațional STEAM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) a ajuns și la Voloave. Au participat patru clase de elevi, care au reușit în cadrul atelierelor să programeze câte un roboțel arduino. La sfârșit au testat roboțeii cum funcționează, au discutat despre greșelile pe care le-au făcut. 

„M-am informat despre echipa TEKEDU, și anume despre proiectul „STEAM pe roți” pentru că este inițiat de tineri. Elevii au rămas profund mulțumiți şi captivați. Cei mai îndrăzneți au reușit să creeze câte un roboțel. Toți au primit cadouri din partea echipei, mulțumim mult  pentru că au făcut posibile aceste ateliere interesante. Îi mai așteptăm, pentru cunoștințe noi”, ne-a spus Natalia Iavorschii, director adjunct educație, IP Gimnaziul Voloave.
Laboratorul mobil STEAM pe Roți este finanțat de UNICEF Moldova, Fundația LED Moldova, Swiss Coopration in Moldova și Global Fund FOR Children.
CITIȚI ȘI:

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentRemanieri în guvern: a plecat Sergiu Gaibu și a venit Dumitru Alaiba, la Ministerul Economiei. Ministru nou și la Mediu.
Articolul următorVa „ploua” cu dolari, la campionatul mondial de fotbal din Qatar. Păcat că nu am ajuns și noi acolo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.