Stadionul municipal din Soroca: probleme camuflate de un ambalaj frumos 2 / VIDEO

0
389

Acum o lună difuzam o secvență video cu titlul Stadionul municipal din Soroca probleme camuflate de un ambalaj frumos. Menționam că deși în Stadionul municipal din Soroca în ultimii ani au fost investiți sute de mii de lei, acesta rămâne într-o stare deplorabilă.

Conducerea primăriei s-a supărat, iar noi am decis să revenim la subiect… căci chiar este unul important. În plus subiectul a fost realizat la propunerea cetățenilor, fiind sesizați printr-un mesaj venit pe adresa redacției prin butonul SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ.

Redacția “Observatorul de Nord” va realiza în curând dezbateri privitor la soarta celor două stadioane din raionul Soroca. Fiți cu ochii pe noi!

Acest mesaj a ajuns la redacție prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ de pe site-ul observatorul.md. Dacă te confrunți cu o problemă și nu știi unde să te adresezi sau vocea ta nu este auzită, scrie-ne, iar noi vom încerca să găsim un răspuns!

***

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentDe ce rușii nu au un Pușkin ca să-i judece, de ce divorțul la notar este mai simplu și multe altele, aflați în numărul de azi a OdN
Articolul următorSorocenii ortodocși de stil vechi au astăzi dezlegare la pește
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.