SRL „Vimpex-SV” va construi Turnul de apă de la Dărcăuți

0
68

Recent a fost organizată licitația de selectare a agentului economic și a fost semnat Contractul de îndeplinire a lucrărilor deconstrucție la instalarea unui turn de apă, cu amenajarea teritoriului aferent și construcția unei cișmele în satul Dărcăuți. Comisia de evaluare formată din coordonatoarea Proiectului „Cetățeni activi pentru apă potabilă în localitățile grupului „Vest” din raionul Soroca”, implementat de Asociația Obștească „Pro Comunitate” Băhrinești, Feodosia Bunescu, asistenta de proiect, Svetlana Scripnic și primarul comunei Dărcăuți, Oleg Rozimovschi, a analizat ofertele SRL „Vimpex-SV” – 533.105,44 lei, SRL „Casaviera” – 547.389, 47 lei, S.C. „Taumaturg” SRL – 555.409, 83 lei a decis, în baza analizei efertelor, raportate la cerințele din buget, precum și la valoare estimată a contractului ce urmează a fi atribuit că oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economica a fost cea venită din partea SRL „Vimpex-SV”. Să mai menționăm că acest agent economic are experiență specifică și performanțe în lucrări și proiecte similare… (INFO OdN)

 

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).


Articolul precedentPersoanele cu nevoi speciale vor primi compensații majorate pentru serviciile de transport
Articolul următorBrazilia deschisă pentru cetățenii moldoveni. Ura!!!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.