Sorocenii sunt invitați mâine în „Lumea lui Guguță”

0
116

Iubitorii de frumos sunt invitați mâine, 15 august, de la ora 10:00, la Teatrul „Veniamin Apostol” din Soroca, unde va fi jucat spectacolul „Lumea lui Guguță”, după creația lui Spiridon Vangheli, în regia lui Alexandru Cozub.

“La 15 august este Ziua de naștere a ilustrului Om de teatru, regretatul, Veniamin Apostol, a cărui nume îl poartă instituția culturală. Teatrul sorocean îi poartă cu mândrie numele și an de an, în această zi, organizează un șir de activități prilejuite de această dată” informează organizatorii. Amintim că „Lumea lui Guguță” este al doilea spectacol realizat de Teatrul din Soroca după opera lui Spiridon Vangheli, în colaborare cu același regizor, după „În cătușile Siberiei”, prezentat în premieră acum un deceniu.

Deci acest spectacol este și pentru cei care au crescut cu creația lui Spiridon Vangheli, copii, părinți și bunici, iar „Lumea lui Guguță” vă așteaptă să o descoperiți. Informații suplimentare aflați la numerele de telefon: 023023009 sau 068301000
Articolul precedentIată primele istorii. Participă și tu la concursul ”Pregătiri pentru prima zi de școală”
Articolul următorSă-l ajutăm pe Veaceslav Ianevici să meargă în clasa I / VIDEO
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.