Sorocenii obțin victorie în deplasare și mai fac un pas spre medaliile de aur

0
57

După două meciuri foarte disputate pe teren propriu – o victorie la limită și o înfrângere la o diferență de 17 puncte, echipa BC „Soroca Baschet”  a făcut deplasarea la Sângerei, unde s-a confruntat cu cea de-a doua pretendentă la titlul de campioană.

Spre satisfacția microbiștilor, sorocenii au învins gazdele de la BC „Sângerei” cu 74-69 și au făcut ca scorul în seria finală să fie de 2-1. Astfel, băieții au dat dovadă și de măiestrie, și de caracter… „Scorul vorbește de la sine – a fost un meci strâns și fiecare din cele două competitoare putea să-și adjudece victoria. Eu am promis data trecută că ne vom bate până la urmă și sunt bucuros că ne-am ținut de cuvânt. De data aceasta cei mai buni au fost Mihail Sidelnicov – 21 de puncte și Iacov Hyggs – 20 de puncte. Mulțumesc echipei pentru dăruire și sper să devenim campioni”, ne-a spus antrenorul Serghei Crudu.

     Vă amintim că, în conformitate cu Regulamentul de desfășurare a competiției, titlul de campioană revine echipei care a câștigat trei meciuri din cinci. Următoarea partidă va avea loc tot la Sângerei, pe data de 11 mai. În cazul când gazdele vor repurta victoria, meciul decisiv se ve desfățura la Soroca, pe data de 18 mai. (Dan Aolei)


Articolul precedent(GALERIE FOTO) FC STEAUA (Racovăț) — FC INTER 2 (Soroca)
Articolul următorAgentul-șef Grigore Coșciug de la SPF Soroca și câinele de serviciu REX – printre cei mai buni
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.