Sorocenii Lucian Palanciuc și Ion Molceanovschi și Daniel Obadă din Drochia sunt premianți ai Olimpiadei Republicane la Istoria Românilor și Universală

0
425
  Ministerul Educației și Cercetării a făcut publică lista premianților din cadrul Olimpiadei Republicane la Istoria românilor și universală. Este vorba despre 39 de elevi și eleve, care își fac studiile la instituții de învățământ din raioanele/municipiile: Bălți, Cahul, Călărași, Căușeni, Chișinău, Criuleni, DROCHIA, Edineț, Hâncești, Ialoveni, Orhei, SOROCA, Șoldănești, Ștefan Vodă, Ungheni.

Printre premianți sunt  doi elevi din Soroca – Lucian PALANCIUC, elev în clasa a 11-a la LT „Constantin Stere” (profesoară Silvia Lipovanciuc) locul III și Ion Molceanovschi, elev la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros” (profesor Mihai Zeamă) – Mențiune și drochianul Daniel Obadă, elev în clasa a XII la LT „Bogdan Petriceicu-Hașdeu” (profesor Lilian Țonțu). Felicitări!

Să menționăm că la olimpiadă au participat 192 de elevi ai claselor IX-XII, din toate raioanele și municipiile Republicii Moldova.

 

 

 

Articolul precedentTest: Cât de bogat este vocabularul tău?
Articolul următorCe atracții ascunde lunca Răutului din preajma Vărvăreucii? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.