Sorocenii câștigă primul punct, iar fotbaliștii din Visoca suferă o nouă înfrângere

0
64

Fotbal

   Etapă a doua din Campionatul Republicii Moldova, Divizia B, Nord nu a fost una de bun augur pentru echipele sorocene, participante în această competiție.

Dacă elevii lui Marin Russu au cîștigat un punct din deplasarea la Edineț, 2-2 cu FC din localitate – gazdele au fost la conducere de două ori, iar ai noștri au egalat de fiecare dată (Stanislav Nartea și Alexandru Arefeiev), apoi debutanta competiției, FC Visoca săa văzut învinsă, pe teren propriu, 0-1 cu Codru Juniori (gol – Dan Ciobanu). De menționat faptul că sorocenii au avut o lovitură în transversală cu cinci minute înaintea marcării golului.

În etapa a treia, sorocenii joacă acasă cu FC Cruiz din Camenca, iar FC Visoca merge la Bogzești. Începutul meciurilor la ora 17:00


Articolul precedentManualele de Educație pentru Media sunt accesibile și în alfabetul Braille: Acestea vor ajunge în școlile și bibliotecile pentru nevăzători din țară
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Biciclete tandem au apărut pe cheiul râului Nistru din Soroca
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.