Sorocenii Alexandru Solovei și Eugen Mihalcean au fost omagiați la Gala Sportului – 2023

0
138

 Ai noștri ca brazii!

   La Chișinău a avut loc Gala Sportului-2023, în cadrul căreia a fost omagiați cei mai buni tineri sportivi olimpici ai anului 2023, câștigători și premianți la cele mai prestigioase competiții continentale și mondiale.

Printre cei mai buni au fost desemnați și doi soroceni: Alexandru SOLOVEI, vice-campion mondialla luptele greco-romane U-20 și Eugen MIHALCEAN, medaliat cu bronz la lupte libere U-23. FELICITĂRI! (Foto: Agenția Olimpică Soroca)

 

 


Articolul precedentȘoseaua Soroca-Drochia-Costești este inclusă în rețeaua trans-europeană de drumuri
Articolul următorÎn atenția călătorilor! Astăzi, între orele 12.00 și 14:00 va fi sistată activitatea Postului vamal Otaci
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.