Soroceanul Ilie Damașcan va juca finala Cupei Republicii Moldova!

0
62

   După ce echipa „Petrocub Hâncești” a câștigat, pe terenul de acasă, prima manșă din semifinalele Cupei Republicii Moldova la fotbal, scor 1-0, în deplasare de la Tiraspol a pierdut în fața „Sheriff”-ului, scor 1-2, dar grația golului marcat în deplasare elevii lui Lilian Popescu au acces în meciul decisiv pentru trofeu… La hânceșteni unul din cei mai buni în teren a fost soroceanul Ilie Damașcan.

Astfel, echipa lui Damașcan va juca „meciul vieții” în compania unei formații sătești, FC „Sfântul Gheorghe” din Suruceni, care a fost mai bună decât „Speranța” din Nisporeni.

Să mai menționăm și faptul că ambele echipe nu au mai jucat o finală de Cupă, iar succesul în meciul decisiv le garantează învingătorilor participarea în competițiile europene.

Articolul precedentVIDEO: Compania ABLOY și-a deschis ușile (și) la Soroca
Articolul următorDebarcaderul de la Soroca a fost luat de ape, l-au găsit tocmai mai jos de Vasilcău
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.