Soroceanul Doru Istrate s-a lansat în cariera muzicală solo

0
4285

De mic copil fiind pasionat de muzică, după ce a finisat gimnaziul a pășit pe treptele Colegiului de Arte „Nicolae Botgros” din municipiul Soroca. Dragostea față de artă i s-a transmis din generație în generație.

„Muzica îmi curge prin vene, avem o dinastie întreagă de muzicieni, începând de la străbunelul, bunelul, mămica, sora și eu”, ne-a spus Doru.

Cât a studiat la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”, și-a întâlnit tovarășii de breaslă cu care a debutat în cariera de solist. Doru, alături de colegii și prietenii săi Ion și Victor Nichitișin, au creat o trupă pe care au denumit-o „Camera 65”, după numărul camerei pe care o împărțeau în cămin. „Multe aventuri și amintiri frumoase am creat împreună, dar și am căpătat experiență care îmi prinde foarte bine acum. Din păcate, circumstanțele vieții ne-au despărțit pe o perioadă, dar noi totuși comunicăm și avem planuri mărețe pe viitor”.

Recent, a lansat o piesă solo, cu denumirea „Mult Prea Simplu”. A lucrat foarte mult la această piesă, împreună cu o echipă de profesioniști și tineri talentați a filmat și clip la piesa dată. „Deși, am experiență în filmări, chiar fiind actor într-un film de producție rusească, am avut mari emoții atunci când am filmat clipul la piesa „Mult prea simplu”, deoarece a fost regizat chiar de mine. Aduc mari mulțumiri echipei DVV Show și lui Vitalie Dubciuc pentru suportul acordat în filmarea videoclipului”.

Cariera în muzică a tânărului abia a început, urmează piese pe care și el, dar chiar și noi așteptăm cu nerăbdare să le lanseze. „Aș vrea până în 2023 să lansez un album, motivația mea fiind aprecierea publicului, suportul prietenilor și nu în ultimul rând, al familiei și iubitei mele”, a adăugat Doru.
Mai jos, puteți și voi să ascultați dar și să priviți clipul la piesa „Mult Prea Simplu”, îi dorim mult succes și realizări cât mai frumoase!

https://www.youtube.com/watch?v=oycQmWHHLU8


Articolul precedentIMPORTANT! Transportarea lemnelor de foc va fi permisă doar pe timp de zi
Articolul următorPrimăria Soroca a alocat 200.000 de lei pentru amenajarea unei parcări auto în preajma Cetății

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.