Soroceanul din Cotiujenii Mari, Boris Popa, va ocupa unul din cele 4 locuri vacante din Parlament

0
301

   Potrivit unui comunicat oficial, Comisia juridică, numiri și imunități a aprobat, în cadrul ședinței de astăzi, rapoartele pentru proiectele de hotărâre privind demisia depusă de patru deputați din Fracțiunea parlamentară „Partidul Acțiune și Solidaritate”. Este vorba despre Natalia Gavrilița, Andrei Spînu, Sergiu Litvinenco și Dumitru Budianschi.

Astfel, Natalia Gavrilița și-a depus cererea de demisie, după ce a primit vot de încredere din partea Parlamentului și a devenit premier. Andrei Spînu, Sergiu Litvinenco și Dumitru Budianschi au renunțat la mandatele de deputat, în favoarea unor funcții deținute în Guvernul condus de Natalia Gavrilița. Andrei Spînu este viceprim-ministru și ministru al infrastructurii și dezvoltării regionale. Sergiu Litvinenco a fost numit în funcția de ministru al justiției, iar Dumitru Budianschi este ministrul finanțelor.

Unul din cele patru locuri vacante din legislativ va fi ocupat de domnul Boris Popa, nr.67 pe listele PAS, care este originar din satul Cotiujenii Mari, locuiește în municipiul Soroca și ocupă funcția de președinte al Organizației Teritoriale Șoldănești a Partidului Acțiune și Solidaritate.

Boris POPA: Sunt fericit că voi face parte din majoritatea parlamentară, care are drept scop schimbarea în bine. Sunt pregătit de această nouă provocare și, fără falsă modestie promit să-mi aduc aportul la îndeplinirea Progamului electoral al PAS… Vă promit că, îndată ce primesc mandatul de deputat, primul interviu îl voi acorda Observatorului de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.