Soroca va mai avea un frate și un partener de cooperare, respectiv municipiile Drobeta Turnu Severin și Fălticeni

0
110

La ședința extraordinară de astăzi, consilierii municipali au aprobat Acordul de cooperare între municipiul Soroca și municipiul Fălticeni, județul Suceava. În aceeași ședință, consilierii au aprobat Acordul de înfrățire între municipiul Soroca și municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

Vă reamintim că municipiul este înfrățit și cu orașele Buzău, Suceava, Flămânzi, Dolhazca (România), Ferrara (Italia), Iampol, Hotin, Balta (Ucraina), Breansk (Federația Rusă).

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentUltima oră! La ședința extraordinară a CM de astăzi, punctul 53 din ordinea de zi a fost exclus. Era vorba despre stabilirea îndemnizației de 1000 de lei primarului și viceprimarilor
Articolul următorConsiliul municipal Soroca a luat act de Hotărârea ANRE și a aprobat tarifele la apă potabilă, canalizare și epurare. Vezi care sunt acestea.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.