Soroca este … fruntea!

0
71
   În cadrul concursului republican ”Limba noastră- i o comoară”, ediția a IV, sorocenii au fost din nou la înălțime, ocupând două locuri I din trei posibile.
    Astfel, IP LT “Constantin Stere” cu ,,Limba Română s-a înveșnicit aici, la margine de țară” a acumulat 233 puncte și a ocupat locul I. La fel, locul I a fost ocupat și de   IP LT „Ion Creangă” cu  „Arhive – testament sau povara prafului de aur!” , acumulând 229 puncte,.
   Felicitări Caliopia Galben pentru locul I la concurs! Apreciere mamei, Doina Galben și dnei învățătoare Revenco Natalia pentru susținere și încurajare! Felicitări pentru locul I grupului de creație de la LT ” Ion Creangă”, conducător Olga Gherghelijiu ! Bravo !!!!… (SURSA: Angela MUȘENCO)

Articolul precedentAdunări de cartier de informare a populației organizate de Garda Verde
Articolul următorFeteşti – Mica Elveţie a Moldovei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.