Soroca + Botoșani = colaborare

0
68

Joi, 10 august, va avea loc ședința ordinară a Consiliului municipal Soroca, în cadrul căreia vor fi puse în discuție și votate mai multe chestiuni legate de viața municipiului și a locuitorilor săi.

Astfel, în ordinea de zi a ședinței a fost inclusă și chestiunea cu privire la Acordul de colaborare dintre municipiile Soroca și Botoșani. Doamne ajută și să fie într-un ceas bun!


Articolul precedentUn recensământ de probă se va desfășura la Soroca în perioada 28 august – 10 octombrie
Articolul următor103 primari și 1088 de consilieri locali urmează să fie aleși în toamnă în raioanele Soroca, Drochia și Florești
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.