„Soroca-Baschet”: ŞI DIN NOU VICTORIE!

0
39

Continuă marşul triumfal al baschetbaliştilor soroceni în cel de-al doilea eşalon al baschetului moldovenesc. Spuneam în ediţiile trecute despre parcursul fără cusur în prima parte a campionatului a elevilor antrenorului Serghei Crudu, iar astăzi reconfirm parcursul extraordinar al baschetbaliştilor soroceni. Or, şi partea a doua a competiţiei BC „Soroca-Baschet” a început-o cu o victorie convingătoare.

Adversarul învins a fost formaţia din Bălţi „Basco”, poate cel mai de temut rival al liderului. Altfel, meciul a fost unul mai strâns decât o arată scorul, 74-60, or cei din capitala Nordului au fost chiar şi la cârma jocului. Desprinderea sorocenilor s-a produs în ultimul sfert al partidei, când şi-a spus cuvântului banca de rezerve celor de la „Soroca-baschet”, net superior celei de la bălţi. Vedeta meciului a fost, de departe, americanul Iacov Hights, care a fost pe teren toate cele 40 de minute şi care a acumulat 21 de puncte (apropo, antrenorul Serghei Crudu ne-a relatat că Iacov pleacă în SUA pentru ceva vreme). 17 puncte şi-a înscris la activ Alexandru Harevschi, iar „motoreta” echipei, Mihail Sidelnicov, s-a mulţumit cu doar 12 puncte acumulate.

Să mai menţionăm şi jocul excelent la recuperare a lui Vladimir Macarov… Mâine, 18 februarie, sorocenii joacă acasă cu formaţia din Sângerei. Începutul meciului la orele 12.00.

Dan Aolei


Articolul precedentÎntrebări și răspunsuri pentru cititorii ziarului “Observatorul de Nord”
Articolul următor„Soroca-Baschet”: ЕЩЕ ОДНА УБЕДИТЕЛЬНАЯ ПОБЕДА!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.