„Soroca-Baschet”: ŞI DIN NOU VICTORIE!

0
39

Continuă marşul triumfal al baschetbaliştilor soroceni în cel de-al doilea eşalon al baschetului moldovenesc. Spuneam în ediţiile trecute despre parcursul fără cusur în prima parte a campionatului a elevilor antrenorului Serghei Crudu, iar astăzi reconfirm parcursul extraordinar al baschetbaliştilor soroceni. Or, şi partea a doua a competiţiei BC „Soroca-Baschet” a început-o cu o victorie convingătoare.

Adversarul învins a fost formaţia din Bălţi „Basco”, poate cel mai de temut rival al liderului. Altfel, meciul a fost unul mai strâns decât o arată scorul, 74-60, or cei din capitala Nordului au fost chiar şi la cârma jocului. Desprinderea sorocenilor s-a produs în ultimul sfert al partidei, când şi-a spus cuvântului banca de rezerve celor de la „Soroca-baschet”, net superior celei de la bălţi. Vedeta meciului a fost, de departe, americanul Iacov Hights, care a fost pe teren toate cele 40 de minute şi care a acumulat 21 de puncte (apropo, antrenorul Serghei Crudu ne-a relatat că Iacov pleacă în SUA pentru ceva vreme). 17 puncte şi-a înscris la activ Alexandru Harevschi, iar „motoreta” echipei, Mihail Sidelnicov, s-a mulţumit cu doar 12 puncte acumulate.

Să mai menţionăm şi jocul excelent la recuperare a lui Vladimir Macarov… Mâine, 18 februarie, sorocenii joacă acasă cu formaţia din Sângerei. Începutul meciului la orele 12.00.

Dan Aolei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.