SONDAJ: Maia Sandu rămâne politiciana cu cea mai mare încredere în care o au cetățenii

0
160

Președinta țării, Maia Sandu, continuă să fie politiciana cu cea mai mare încredere în care o au cetățenii. Cel puțin asta arată datele unui sondaj de opinie prezentat de către Comunitatea WatchDog, rezultatele căruia au fost făcute publice astăzi, 3 februarie 2023, scrie realitatea.md

Potrivit studiului, 23,8% au declarat că au cea mai mare încredere în șefa statului, aceasta fiind urmată de fostul președinte, Igor Dodon, cu 6,9%, Ilan Șor – 3,5%, primarul Capitalei, Ion Ceban cu 2,1%, etc.

La capitolul „în cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, pentru cine ați vota?”, pe primul loc s-a poziționat Maia Sandu înregistrând 28,2%, pe locul doi Igor Dodon cu 17,6%, iar pe locul trei Ion Ceban cu 8,5%. Pe locul  patru s-a poziționat Ilan Șor cu 4,2%, ceilalți în top fiind în următoarea ordine: Vladimir Voronin (3.9%), Ion Chicu (3,9%), Renato Usatîi (3,5%), Marina Tauber (2,4%) și Irina Vlah (1,8%).

Sondajul a fost realizat în baza unui eșantion de 1 001 de respondenți. Eroarea maximă de eșantionare este de 3,1%. Perioada de culegere a datelor a fost în perioada 17-26 ianuarie curent.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentSalata Caesar (Cezar) Originală
Articolul următorConsiliul raional Soroca angajează doi directori
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.