SONDAJ cu sorocenii: Femeia aduce primăvara…

0
129

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, câțiva soroceni au acceptat provocarea noastră și au vorbit despre cine este femeia din spatele lor sau cea căreia îi sunt recunoscători și pentru ce. Credem noi că, sorocenii au fost sinceri :

 


Simion Lungu:

„Pentru toate doamnele și domnișoarele aș vrea să transmit un mesaj de felicitare, urându-le multă sănătate în primul rând, bucurii de la soți, copii și la locul de muncă. Soției mele îi sunt recunoscător pentru că a adus pe lume doi băieți, care au crescut falnici ca brazii și frumoși. Familia mea este cea cu care mă mândresc. Cred că orice femeie merită cel puțin o floare de 8 Martie, pentru că ele sunt cele care dau naștere unei vieți noi”.

 

 

 


Vladimir Mișina:

„Fără soție, femeie este greu de trăit. Din propria experiență pot spune acest lucru. Ea este cea care menține ordinea în casă, este mamă pentru copii și femeie pentru soț. Datorită feminității și blândeții care o răspândește în jur în lume este pace. Noi, bărbații, suntem luptători și vânători de la natură, dar dacă în casă nu este bine, atunci nici pe “câmpul de luptă” nu reușim”.


Igor Șerban:

„Soția mea este cea mai apropiată și dragă femeie pentru mine și întreaga mea familie. Îi mulțumesc pentru copii și pentru răbdarea și dăruirea ei, respectul și dragostea ce ne-o poartă. Fără ea multe nu ar fi existat și nu s-ar fi produs până în acest moment”.

 


Slavic Calistru:

„Păstrez cele mai calde gânduri și urări pentru soția mea cu care am împlinit mai mult de 40 de ani de căsnicie. Împreună am trecut prin bine și prin greu. La vârsta noastră, îi doresc în primul rând sănătate și mulți ani înainte de trai comun”.

 

 


Constantin Ghirghilijiu:

“Femeia care a jucat și joacă un rol important în viața mea este, desigur, mama. Tot ce sunt astăzi îi datorez anume ei. Mă închin în fața ei pentru viața, educația primită și iubirea ei infinită”.

 

 

 

 


Alexandru Ursu:

„Cea mai frumoasă și scumpă ființă pentru mine este mama mea. Îi mulțumesc pentru faptul că m-a crescut și m-a educat, ca să ajung cine sunt în prezent. Ea este cea care mă susține și cu zâmbetul său, mă motivează și încurajează să trec peste orice greutate. Ea este cea care în orice situație crede în mine și mă sfătuiește la nevoie. Doresc tuturor femeilor din țara noastră multe zile senine și binecuvântate”.

 


Andrei Vînoagă:

„Transmit cuvinte de recunoștință soției, mamei și bunicii pentru că m-au educat, m-au susținut în momentele grele. Tuturor femeilor le doresc fericire, un umăr bărbătesc alături și dragoste sinceră și necondiționată”.

 

 


Toader Revenco:

„Mulțumiri și cuvinte de recunoștință transmit mamei mele și celor două surori pe care le iubesc enorm și le doresc tot binele din lume. Ele sunt cele care mă susțin, mă motivează în ceea ce fac, se împart cu înțelepciunea și experiența lor. Doresc tuturor femeilor ca să aibă parte de sănătate, atenția și dragostea celor dragi, pe care o merită din plin!”.


Gheorghe Leșco:

„Sănătate și liniște în suflet — este tot de ce avem nevoie noi toți, dar mai ales femeile noastre. Îi mulțumesc soției mele pentru copiii noștri și nora mea. Ea este cea care ne îndrumă, ne ajută și ține familia unită. Tot ce ne-ar mai lipsi este să fie mai multă bunătate în lume și să fim toleranți unii cu alții, iar femeile să simtă mai multă protecție și să prospere”.


Mihai Corovlean:

„Noi, bărbații, ne străduim ca femeile noastre să nu ducă lipsă de nimic. Suntem recunoscători mamelor pentru că ne-au dat viață, soțiilor pentru că ne poartă de grijă zi și noapte. Femeile din viețile noastre sunt mereu frumoase, gingașe și unice ca florile de primăvară. Le iubim enorm și le prețuim”.

 


Vasile Tabuncic:

„Dorim femeilor să fie sănătoase, mulți ani alături de oamenii dragi și dragoste, multe flori și prosperitate. Soția mea este de aur, mă stimează și o stimez și datorită ei am ajuns la vârsta de 70 de ani, când ne bucurăm împreună de tot ceea ce am realizat”.

 


Ion Chiroșca:

„Alături de soția mea am adunat 40 de ani și zile trăite în comun, plini de bucurii, încercări și biruințe. Pentru ea nutresc cele mai calde sentimente și cuvinte de gratitudine. Am reușit să creștem împreună copii, avem nepoți și toate se datorează anume ei. Îi urez cu această ocazie sănătate și încă mulți ani fericiți împreună, multe surprize plăcute de la feciori și nepoți”.

 


Articolul precedentLudmila Marginean — femeia cu dalta în mână
Articolul următorProfesorii pensionari mențin educația în Moldova
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.