Sondaj: Ce ar trebui să facă autoritățile sorocene cu mormântul ostașilor decedați în 1944, din Piața „Libertății”?

0
266

Primăria Soroca anunță sorocenii că dorește să reconstruiască Piața „Libertății” din centrul municipiului. De fapt lucrările propriu zise se vor axa doar pe adiacentul monumentului ostașilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial, unde urmează să fie instalate 16 felinare, plantat un gazon, tuie, trandafiri și alte compoziții vegetale.

Am decis să facem un sondaj pe site-ul nostru pentru a afla răspunsul sorocenilor la întrebarea – Ce ar trebui să facă autoritățile sorocene cu mormântul ostașilor decedați în 1944, din Piața „Libertății”?: Să reînhumeze rămășițele ostașilor în cimitir sau să-i lase în Piața „Libertății” (dar să îngrădească monumentul cu un mic gard decorativ) ori să-l reconstruiască după cum și-a propus primăria. 

Apropo, consultările publice vor avea loc online, la 18 martie 2022, de la ora 15:00, pe platforma Microsoft Teams meeting – https://teams.live.com/meet/9439244898669.

Articolul precedentIMPORTANT! Familiile care găzduiesc refugiați ar putea primi ajutor de la stat
Articolul următor2 femei și 3 bărbați au fost răpuși de COVID
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.