Sofia Rotaru, devastată de durere. Artistei i se rupe inima

0
3269

Sofia Rotaru a distribuit un mesaj încărcat de durere pe social media. În ultimele șase luni, interpreta nu a fost foarte activă în mediul online. Totuși, există momente care o fac să izbucnească. Pe 10 octombrie, când rușii au atacat fără milă oameni nevinovați, Sofia Rotaru nu a putut să tacă. Artista are inima zdobită, scrie unica.md!

Sofia Rotaru a postat o fotografie înfricoșătoare care a apărut în presa ucraineană. Mașini în flăcări în Kiev, case distruse și alte urme de atacuri cu rachete asupra Kievului și a altor orașe ucrainene. Evident, ceea ce s-a întâmplat în țara sa natală a supărat-o foarte tare pe interpretă.

Сердце разбито: София Ротару вышла на связь и показала страшные кадры

De-a lungul timpului, Sofia Rotaru a condamnat războiul și a susținut Ucraina. Conform presei ucrainene, artista este bolnavă și își face griji pentru rudele ei care au rămas în țară.

Amintim că în dimineața zilei de 10 octombrie, armata rusă a lansat peste 80 de rachete asupra orașelor ucrainene, inclusiv asupra Kievului. Țintele nu au vizat obiecte militare, ci au lovit străzi aglomerate cu civili. Mai mulți oameni au murit, iar zeci de persoane au fost rănite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.