Societatea civilă își unește forțele în raionul Soroca

0
262
Foto: AO Casa Speranțelor

Mai multe organizații neguvernamentale din raionul Soroca vor beneficia de suport din partea AO Centrul de Asistenţă Socială ,,Casa Speranţelor”, care are o vastă experiență în calitate de ”voce” a societății civile. Organizațiile au semnat recent contracte de colaborare în acest sens. Activitatea face parte din proiectul ,,Creștem noi promotori ai schimbării”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer în cadrul programului de granturi ,,Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”.

Foto: AO Casa Speranțelor

”AO ”Casa Speranţelor” continuă să crească gradul de implicare a locuitorilor raionului Soroca în procesul de guvernare democratică. În acest scop, am identificat și semnat Acorduri de colaborare cu șase ONG-uri din localitățile Bădiceni, Racovăț, Rudi, Soroca, Șolcani, Volovița,  care nu dispun de experiență, dar doresc să se dezvolte pentru a realiza activități comunitare și a produce schimbări în localitățile lor”, ne-a comunicat Valentina Onica, președinta AO ”Casa Speranţelor”.

Prin intermediul acestui proiect organizația își propune să stimuleze și să piloteze inițiativele cetățenești, contribuind astfel la responsabilizarea autorităţilor şi soluţionarea problemelor identificate participativ de cetăţeni.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedent“Peștera Răposaților” din Rudi – În aventură… cu Augustin / VIDEO
Articolul următorInstruire: Cu desfășurăm eficient și cu impact campaniile de advocacy
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.