Soarta medaliilor de bronz este în mâna sorocenilor

0
52

Evoluția frumoasă din meciul cu lidera campionatului a fost continuată de soroceni și în etapa a 17 — INTER a câștigat în deplasare destul de lejer, cu scorul de 4-1, pe ternul celor de la Academia Viitorul.

Această victorie permite elevilor lui Marin Russu să spere la un loc pe podium. A obținut o victorie clară și fotbaliștii din Pepeni, care au același număr de puncte ca și sorocenii. Pe de altă parte, meciul central al acestei etape a avut loc la Fălești, unde s-au întâlnit echipele de pe primele două locuri. După cele 90 minute de joc, victoria a revenit gazdelor, care sunt ca și promovate în Divizia A. Astfel, făleștenii practic și-au atins scopul pentru acest an fotbalistic, or, chiar dacă pierd ultimul meci și sunt egalați la puncte de echipa din Edineț, liderul rămâne neschimbat, fiindcă are avantaj în urma meciurilor directe disputate: Iată și rezultatele tehnice ale penultimei etape: FC SPORTING- CRUIZ PLUS: 2-1; FC PEPENI — FC RÂȘCANI: 7-1; ACADEMIA VIITORUL-INTERSPORT: 1-4; FC FĂLEȘTI-FC EDINEȚ: 2-0. Înaintea ultimei etape clasamentul se prezintă astfel:

Ultima etapă va avea loc mâine, 26 octombrie. Sorocenii primesc, pe teren propriu, replica echipei FC Pepeni. Dat fiind faptul că în meciul tur Inter a câștigat, în deplasare, cu scorul de 4-1, în meciul de sâmbătă ai noștri pot face o remiză sau chiar pot pierde, la o diferență mai mică de trei goluri. Adică, soarta medaliilor de bronz este în mâna sorocenilor… La rândul lor, FC Fălești joacă în deplasare cu Cruiz Plus, iar FC Edineț la fel joacă în deplasare, cu Academia Viitorul. În celelalte partide se întâlnesc FC Râșcani-FC Rezina și Intersport-Sporting.

Dan AOLEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.