Simion Lungu din Vădeni, unicul bărbat din RM care confecționează costume populare, a devenit Laureat al Premiului Național pentru Vârstnici!

0
179

O veste frumoasă ne-a venit de la Chișinău – cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate, Ministerul Muncii și Protecției Sociale a înmânat, pentru a șase oară, Premiul Național pentru Vârstnici.

Printre cei 14 laureați se regăsește și domnul Simion Lungu, meșter popular din satul Vădeni, unicul bărbat din Republica Moldova, dar poate și din lume!, care confecționează costume populare. Felicitări!

”Pentru mine a fost o mare și plăcută surpriză or, printre laureați au fost persoane marcante – lideri agricoli, artiști, primari, angajați în domeniul culturii… Mulțumesc pentru această înaltă apreciere!”, ne-a relatat domnul Lungu.

 

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentBal (ne)mascat la Moscova: o nouă porție de narcotic imperialist injectată poporului rus
Articolul următorSuportul unic de 1.500 de lei, destinat beneficiarilor de pensii și alocații sociale de stat poate fi primit. Vezi cum poți face acest lucru
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.