Și Soroca reciclează deșeuri electrice și electronice / VIDEO

0
277

În municipiul Soroca se desfășoară campania republicană „Moldova reciclează DEEEuri”, care deja pentru al treilea an este găzduită de Gimnaziul “Dumitru Matcovschi”. Pe parcursul acestei luni, sorocenii sunt îndemnați să vină aici și să lase obiectele electrice și electronice uzate. Pentru obiectele mici a fost amenajat un punct pentru colectare, totodată este pregătit locul și pentru electrocasnicele mari. 

Scopul realizării acestei campanii este de a educa un comportament eco-responsabil în rândul populației din localitățile beneficiare de proiect, iar printre obiective se numără: conştientizarea importanţei reciclării corecte, însuşirea unor deprinderi în spiritul protecției mediului, dezvoltarea spiritului ecologic, reducerea cantităților de deșeuri de Echipamente Electrice și Electronice depozitate la gropile de gunoi.

Proiectul “Reciclăm DEEE și realizăm ODD” este implementat de A.O. EcoDigital cu suportul financiar din fondurile “Programului de Granturi Mici GEF, implementat de UNDP Moldova”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.