Și-a bătut concubinul pentru că a obosit să-i achite creditul

0
185

O femeie de 51 de ani din raionul Drochia a fost condamnată la pedeapsă sub formă de 135 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității, după ce acum jumătate de an și-a bătut concubinul cu pumnii și un hârleț.

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a produs în seara zilei de 28 august 2023, când femeia se afla la domiciliu împreună cu concubinul și feciorul. La un moment dat, între inculpată și victimă s-a iscat o ceartă, în urma căreia femeia i-a aplicat concubinului mai multe lovituri cu pumnii, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md.

Fiind audiată, aceasta și-a recunoscut vina și a explica că a recurs la asemenea acțiuni pentru că bărbatul a luat un credit în sumă de 15.000 de lei, însă el nu lucrează și ea este cea care achită datoriile lui.

Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bălţi în decurs de 15 zile.

sursa: stiri.md


Articolul precedentDan Perciun avertizează: ”„În opt raioane se copiază sistemic”, află ce măsuri va întreprinde Ministrul Educației la examenele de gimnaziu
Articolul următorLiderul opoziției ruse, a murit într-o închisoare din nordul Siberiei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.