Sergiu Atamanenco organizează o expoziție – târg la Soroca

0
470

Până la pandemia de COVID-19, în toată republica Moldova era o tradiție, unde iubitorii de animale participau anual la expoziție – târg. După o pauză de trei ani, la Soroca revine acest frumos obicei. Astfel toată lumea este invitată la expoziția de păsări domestice și exotice și animale domestice, la 27 noiembrie 2022, ora 08:00, în fața Cetății Soroca. 

În categoria păsărilor domestice intră: găini, pui, cocoși, curcani), iar cele exotice: porumbei, fazani, păuni. Animalele domestice pot fi: iepuri, nutri și altele. Organizatorii acestui eveniment au promis că vor asigura oaspeții și participanții cu dispoziție și voie bună.

“Aceste expoziții se fac în întreaga republică. Anul acesta deja am fost la Orhei, la Râșcani, Bălți, Edineț, Briceni și prin unele sate. Noi când am mai organizat o astfel de expoziție, a fost foarte interesant, au venit copii, maturi, o grămada de oameni cu tot felul de vietăți”, ne-a povestit Sergiu Atamanenco, organizatorul evenimentului.

 


  • ETICHETE
  • VP
Articolul precedentNepotul și bunica au ars în casă într-un incendiu avut loc la nordul Republicii Moldova
Articolul următorGuvernul a aprobat sesizarea înaintată de Ministerul Justiției în adresa CC, prin care se cere scoaterea Partidului Politic Șor în afara legii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.