Sentințele sunt cu drept de atac în condițiile legii.

0
100

Moldova va procura de la 1 aprilie energie electrică mai scumpă. Prețul mediu ponderat de procurare a energiei electrice achiziționate începând cu 1 aprilie va fi de 54,2 $/MWh, o creștere de 2% față de prețul actual. Volumul de energie necesar întreprinderii de distribuție va fi asigurat de Energocom, în proporție de 85% de la „Centrala Electrică Moldovenească” (Centrala de la Cuciurgan) la prețul de 52,4 $/MWh și în proporție de 15% de la „DTEK Pavlogradugoli” din Ucraina la prețul de 64,4 $/MWh.

Într-un comunicat de presă al Gas Natural Fenosa se spune că a fost finalizat procesul de contractare a energiei electrice pentru perioada 01.04.2019 – 31.03.2020. La etapa finală de adjudecare, doi potențiali furnizori, CERS Moldovenească și ПАО „ДТЭК Павлоградуголь” s-au retras din concurs prezentând ofertele lor către Energocom, ultimul participând nemijlocit la ședința de adjudecare a ofertei. În urma negocierilor purtate, oferta inițială, prezentată de către Energocom, a fost îmbunătățită. Pentru perioada 1 aprilie 2018 – 31 martie 2019 prețul mediu de achiziție constituie 5,24 cenți USD/kWh. (SURSA: IPN)

Articolul precedentHârtii de valoare istorică găsite în fostul liceu “A.D. Xenopol” din Soroca
Articolul următorO femeie din Căușeni și-a omorât soțul cu un cuțit de bucătărie
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.