Sediul Poliției de Frontieră Soroca, aflat în reparație, vizitat de șeful Poliției de Frontieră

0
458

 Șeful Poliției de Frontieră Corneliu Groza a vizitat repetat Sectorul Poliției de Frontieră Soroca, edificiul căruia se află în construcție, transmite CURENTUL. Potrivit unui comunicat de presă, s-a reevaluat mersul lucrărilor și s-a discutat necesitățile, în vederea încadrării în timp a renovării sediului, conform perioadei planificate. „Amintim că lucrările de reconstrucţie a sediului Sectorului Poliţiei de Frontieră din Soroca au început la finele lunii iulie 2019, iar darea în exploatare urma să fie după 10 luni.

Sediu Sectorului de Poliţie de Frontieră din Soroca este construit din temelie. Pentru acestuia din bugetul de stat au fost alocați circa 6,5 milioane de lei. Ca urmare a unei licitații publice, lucrările de reconstrucție sunt executate de o companie autohtonă. Blocul este amplasat pe un teren de 15,83 ari, incluzând o clădire administrativă modernă cu două nivele, cu suprafața totală de 600 de metri pătrați”, se spune în comunicat.

Până la finalizarea proiectului, efectivul Sectorului Poliției de Frontieră Soroca activează alături de colegii din Vasilcău.

SURSA: Cristina Parfeni, Curentul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.