Sediul Poliției de Frontieră Soroca, aflat în reparație, vizitat de șeful Poliției de Frontieră

0
467

 Șeful Poliției de Frontieră Corneliu Groza a vizitat repetat Sectorul Poliției de Frontieră Soroca, edificiul căruia se află în construcție, transmite CURENTUL. Potrivit unui comunicat de presă, s-a reevaluat mersul lucrărilor și s-a discutat necesitățile, în vederea încadrării în timp a renovării sediului, conform perioadei planificate. „Amintim că lucrările de reconstrucţie a sediului Sectorului Poliţiei de Frontieră din Soroca au început la finele lunii iulie 2019, iar darea în exploatare urma să fie după 10 luni.

Sediu Sectorului de Poliţie de Frontieră din Soroca este construit din temelie. Pentru acestuia din bugetul de stat au fost alocați circa 6,5 milioane de lei. Ca urmare a unei licitații publice, lucrările de reconstrucție sunt executate de o companie autohtonă. Blocul este amplasat pe un teren de 15,83 ari, incluzând o clădire administrativă modernă cu două nivele, cu suprafața totală de 600 de metri pătrați”, se spune în comunicat.

Până la finalizarea proiectului, efectivul Sectorului Poliției de Frontieră Soroca activează alături de colegii din Vasilcău.

SURSA: Cristina Parfeni, Curentul

Articolul precedentDoritorii de „un șașlâc la iarbă verde” (și nu doar ei) își mai păstrează pofta în cui
Articolul următorVIDEO: Care sunt, de fapt, cele mai populare rase de cai din lume
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.