Ședința Președintei Maia Sandu cu medicii din Soroca / LIVE VIDEO

0
1423
sursa: https://presedinte.md/

Astăzi, 16 februarie, cu o vizită de lucru la Soroca a venit președinta Republicii Moldova, Maia Sandu. Acum are loc ședința Președintei Maia Sandu cu medicii din Soroca.

Din cauza unor probleme tehnice externe, care par a fi o bruiere a semnalului, discuția din secvența video cu greu poate fi descifrată. Maia Sandu urmează să aibă discuții separate cu autoritățile raionale din Soroca, cu primarii, cu oamenii de afaceri, cu medicii, cu societatea civilă, ș.a. „Observatorul de Nord” va transmite în direct o parte dintre aceste întruniri.

Transmisiunea live este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentCe a discutat Președinta Maia Sandu cu primarii din raionul Soroca? / VIDEO
Articolul următorCei, care au nevoie de apiterapie sunt invitați în … Casa Albinei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.