Ședință informativă cu genericul ”ADOLESCENȚĂ FĂRĂ VIOLENȚĂ„

0
61

Ieri, 11 octombrie 2022, în incinta Bibliotecii Publice Raionale „Ion Druţă” din Donduşeni, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Dondușeni, s-a organizat și desfașurat o ședință informativă cu genericul „Adolescență fără violență” cu elevii clasei a VI – a de la Liceul Teoretic „Alexei Mateevici” , profesoara doamna Dina Corduleanu.

Angajații IP Dondușeni, au atras atenția copiilor prin discuția anumitor subiecte importante, și anume: conștientizarea consecințelor comportamentului violent; cunoașterea situațiilor pentru care pot fi sancționați, care este vârsta de atragere la răspundere și care sunt sancțiunile ce pot fi aplicate; conştientizarea importanței respectării regulilor de convețuire și a legislației în vigoare, netolerarea comportamentului deviant.

sursa foto: donduseni.md

Articolul precedentPrimarul și viceprimarii municipiului Soroca vor fi remunerați, cu 1.000 de lei, pentru fiecare zi de ședință?
Articolul următorUn medic din Drochia punea diagnoze false unor pacienți, ca aceștia să-și perfecteze pașapoarte în regim de urgență

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.