Sărbătorile de iarnă înseamnă și… sport

0
26

La Palatul orășenesc de cultură a avut loc un turneu la jocul de dame-64, sponsorizat de primăria municipiului Soroca. Pentru titlul de campioni au „luptat” cei mai buni juniori, cadeți, minicadeți și staruri de la LT „Ion Creangă”, LT „Petru Rareș”, LT „Constantin Stere” și Gimnaziul din satul Cosăuți.

La juniori cel mai bun a fost Valeriu Bacalâm (LT „Ion Creangă”), urmat pe podium de Dumitri Parasiuc (LT „Ion Creangă”) și Stanislav Grigoraș (LT „Ion Creangă”). Cei de la LT „Ion Creangă” au ocupat primele trei locuri și la categoria „junioare” — Diana Sochirca, locul I; Florensia Melnic, locul II și Anastasia Coțofană — locul III.

Și minicadeții de la această instituție de învățământ nu le-au dat nici o șansă adversarilor, Maxim Repeșco a câștigat titlul de învingător, celelalte două locuri fiind ocupate de Anatol Ilnițchi și ALexandru Baranețchi. Printre cadete locul I a revenit Alexandrei Tâmco de la LT ”Constantin Stere”, locurile II și III revenind Andreei Tuchila și Olgăi Borfetina. Elevul LT „Petru Rareș” Vlad Atamanenco a câștigat concursul printre „staruri”, locul secund revenindu-I lui Mihai Leșco de la LT „Ion Creangă”, iar locul III lui Eduard Chiperi de la LT „Petru Rareș”.

Melisa Ceban de la LT „Ion Creangă” a fost cea mai bună printre staruri-fete, urmată pe podium de colega sa de liceu Natalia Grigoraș și A. Corcaci de la LT „Petru Rareș”. Felicitări câștigătorilor și premianților!

Tatiana MELNIC, antrenoare-profesoară la Școala Sportivă din Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.