Să nu fim indiferenți! Să începem schimbarea de la sine!

0
36

 

COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE. De curând, voluntarii Gărzii Verzi împreună cu coordonatorii de grup, specialiști ai instituțiilor de stat, au lucrat cu cetățenii după metoda „de la ușă la ușă”, explicând   eficiența reutilizării deșeurilor biodegradabile.

Totodată, a fost promovată și metoda de colectare organizată a deșeurilor biodegradabile. În cadrul activității au fost distribuiți fluturași informativi despre diverse modele de compostare a deșeurilor în condiții casnice, în limbile română și rusă.

Acțiunea de informare „de la om la om”, are scopul de a spori gradul de informare și de a educa  un număr cât mai mare de locuitori ai mun. Edineț pentru a aplica alternativele sănătoase ale arderii deșeurilor biodegradabile. „Să NU fim INDIFERENȚI! Să începem schimbarea DE LA SINE! De fiecare dintre noi depinde cu ce aer vom respira, ce apă vom consuma și în ce mediu vom trăi noi și urmașii noștri!” – este concluzia voluntarilor și a cetățenilor celor mai receptivi care au susținut tinerii în acțiune. (SURSA: ARIS – Asociația Republicană pentru Integrare Socială)

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedent”Tinerii Ambasadori ECO din Bălți pentru o infrastructură energetică eficientă și ecologică
Articolul următorAdunări de cartier de informare a populației organizate de Garda Verde
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.