S-a stins din viață Georgeta Snegur,  soția primului președinte al RM

0
189
 Georgeta Snegur a fost Prima Doamnă a Republicii Moldova în perioada 1990-1997. 
 Georgeta Snegur a fost Prima Doamnă a Republicii Moldova în perioada 1990-1997. 

  Georgeta Snegur, soția primului președinte al Republicii Moldova, a decedat. Anunţul a fost făcut de deputaţii din Parlamentul Independenței, care au transmis un mesaj de condoleanţe, transmite Știri.md. 

Cei care vor să-și ia rămas-bun de la soția lui Mircea Snegur pot veni pe 24 decembrie, începând cu ora 17:30. Pe 25 decembrie, tot aici, începând cu ora 10:00, va fi oficiată liturghia, urmând ulterior înmormântarea. “La ceas de grea încercare, deputații din Parlamentul Independenței sunt alături de Mircea Snegur, primul Președinte al Republicii Moldova, Președinte de Onoare al Asociației Obștești “Parlamentul-90″, și exprimă sincere și profunde condoleanțe în legătură cu decesul soției sale Georgeta Snegur. Soție grijulie și fidelă, mamă a doi copii de excepție, Doamna Georgeta Snegur a muncit toată viața în sfera ocrotirii sănătății, fiind de gardă și de prim ajutor la sănătatea a sute și mii de oameni simpli. Din păcate, o boală nemiloasă a răpit-o chiar pe Domnia sa de lângă cei apropiați”, se menționează în mesajul de condoleanțe. 

 Georgeta Snegur a fost Prima Doamnă a Republicii Moldova în perioada 1990-1997.  Împreună cu Mircea Snegur au doi copii: o fată și un băiat.  Fiica, Natalia Gherman, este fosta ministră a Afacerilor Externe și Integrării Europene și viceprim-ministră a Republicii Moldova.

SURSA: știri.md FOTO: deschide.md

Articolul precedentSărbătoarea la Bădiceni: A fost organizată o șezătoare pentru persoanele cu dizabilități
Articolul următorDetalii privind reexaminarea pensiei începând cu 1 ianuarie 2020
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.