Ruta regulată Soroca – Chișinău și Chișinău – Soroca a fost suspendată pentru trei zile. / VIDEO

0
1266

  După cum a anunțat, anterior, Asociația Patronală a Operatorilor de Transport, începând cu ziua de astăzi a început  greva operatorilor de transport rutier.

   Și la Gara Auto din Soroca astăzi erau lipsă microbuzele care fac legătura între Soroca și Chișinău. Pe de altă parte, transportul de pasageri, care face legătura dintre centrul raional și satele raionului activează în regim normal.

Vă reamintim că această grevă este rezultatul controvereselor apărute între transportatori și guvern. Primii au cerut recalcularea tarifelor, iar guvernarea a declarat că cererea este nefondată și că le  recomandă transportatorilor să înceapă să renoveze parcul de autobuze, să crească calitatea serviciilor de transport, să elibereze tichete pasagerilor, să întrețină autobuzele și microbuzele în stare bună pentru a nu supune riscurilor pasagerii.

După cum au anunțat organizatorii grevei, aceasta se va desfășura pe parcursul a trei zile – luni, marți și miercuri.

Articolul precedentVirusul a mai făcut 8 victime.
Articolul următorSe așteaptă deconectări ale energiei electrice în Rublenița, Redi – Cereșnovăț, Stoicani, Iarova, Slobozia Cremene, Balinți
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.