Ronni Traumer: „Este important să te întorci pe drumul tău drept” / VIDEO

0
1551

  Recent, în incinta bibliotecii municipale „Mihail Sadoveanu” din Soroca, a avut loc o întâlnire în mediul online, cu o scriitoare soroceană care este autoarea a multor romane dedicate tinerilor visători. Veronica Auz-Purici cunoscută sub pseudonimul Ronni Traumer, originară din satul Șolcani dar stabilită de mulți ani în Germania, a vorbit despre viața sa, despre primii pași cum a început să scrie romane, despre publicări și despre ceea ce va urma pe parcurs.

Bibliotecarii din câmpia Sorocii au participat la o oră de suflet în cadrul acestei întâlniri virtuale. Autoarea a avut parte de surprize, de întrebări și de momente mai emoționate. Mama scriitoarei, a făcut cadou bibliotecii un roman din partea familiei lor.

Veronica este autoarea a 13 romane scrise în limba rusă. Scrie despre dragoste, fantezie și detective. Acum lucrează la încă două romane. Primul roman l-a scris la vârsta de 26 ani. Se inspiră din tot frumosul care o înconjoară și speră ca tinerii să ia un exemplu de la ea. Ronni, este o luptătoare și o visătoare care cu pași mici și corecți se îndreaptă spre realizarea dorințelor sale.

Articolul precedentTancurile NATO pe … autostrada propagandei / VIDEO
Articolul următorTu știi cum îi chema pe cei 40 de mucenici?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.