Rezultatele sondajului: Ce ar trebui să facă autoritățile sorocene cu mormântul ostașilor decedați în 1944, din Piața „Libertății”?

0
225

„Observatorul de Nord” a creat recent un sondaj pe site-ul nostru, în care întrebam sorocenii ce ar trebui să facă autoritățile sorocene cu mormântul ostașilor decedați în 1944, din Piața „Libertății”?, și iată rezultatele:

Să reînhumeze rămășițele ostașilor în cimitir 54%, să-i lase în Piața „Libertății” (dar să îngrădească monumentul cu un mic gard decorativ) 14%, să-l reconstruiască după cum și-a propus primăria 32%.

Amintim că primăria Soroca a anunțat sorocenii că dorește să reconstruiască Piața „Libertății” din centrul municipiului. De fapt lucrările propriu zise se vor axa doar pe adiacentul monumentului ostașilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial, unde urmează să fie instalate 16 felinare, plantat un gazon, tuie, trandafiri și alte compoziții vegetale.

Apropo, consultările publice vor avea loc online, la 18 martie 2022, de la ora 15:00, pe platforma Microsoft Teams meeting – https://teams.live.com/meet/9439244898669.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.