Revelionul la Soroca: fără concerte, dar cu brad

0
854
Imagine de arhivă

Primăria municipiului Soroca a organizat astăzi consultări publice online cu privire la instalarea bradului de revelion. Cetățenii au fost invitați să vină cu propuneri pentru autoritățile publice locale, mai ales că suntem pe timp de pandemie și în multe regiuni noul Coronavirus a cam dat planurile peste cap.

Deși ideea primăriei de a consulta online cetățenii este una foarte bună, sorocenii au fost cam pasivi. Și totuși conducerea primăriei i-a informat pe cei prezenți că dorește să instaleze anul acesta, pe la mijlocul lunii decembrie, un brad natural pe care deja au pus ochiul. În același timp vor renunța la programul artistic tradițional.

Totodată autoritățile publice locale intenționează să achiziționeze pentru alți ani un brad artificial ca să nu taie de fiecare dată câte un brad de Revelion. Primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi a mai informat că în această iarnă va fi decorat și havuzul din parcul „Grigore Vieru”, ca iarna să fie la fel de frumos ca și în perioada caldă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.