REȚETA DE ACASĂ: Brânzoaice cu cartofi

0
264

Ingrediente:

135 gr brânză
115 gr cartofi
20 gr făină
1-2 ouă
1 lingură de zahăr
20 gr smântână
1 pacheţel de vanilie
Ulei.

Mod de preparare:

În brânza bine pasată se adaugă făina, ouăle bătute cu zahăr, cartofii fierţi şi pasaţi (piure), vanilia. Amestecăm bine şi conferim amestecului forma unei rulade, pe care o tăiem în bucăţi mici și le turtim uşor. Fiecare bucată o prăjim în ulei încins, pe ambele părţi, până la apariţia unei cojiţe rumene.
A se servi cu smântână.

Vă urează poftă mare Doina Bogdan, gr. 13 B.
 

Bucatar

Poftă mare!


Articolul precedent…+100.000.000 de lei pentru agricultori
Articolul următorCe a făcut Tom Cruise pentru a termina mai rapid un film?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.