Republica Moldova nu se numără printre țările, cetățenii căreia ar putea avea acces în Uniunea Europeană

0
161

  După ce vineri, în cadrul unei reuniuni a ambasadorilor statelor membre ale UE şi care fac parte din spaţiul Schengen a fost întocmită lista celor 15 țări ai căror cetățeni să poată intra pe teritoriul Uniunii Europene de la 1 iulie, recent au anunțat că nu au ajuns la o concluzie finală, iar discuțiile pe marginea acestui subiect vor continua și astăzi, luni.

În lista despre care spuneam mai sus erau incluse Algeria, Australia, Canada, Georgia, Japonia, Muntenegru, Maroc, Noua Zeelandă, Rwanda, Serbia, Coreea de Sud, Thailanda, Tunisia, Uruguay, la care se adaugă China, sub rezerva reciprocităţii. Cetățenii din Andorra, Monaco, Vatican şi San Marino ar urma să fie de asemenea admişi.  În această listă însă nu regăsește Moldova, din cauza faptului că la noi se înregistrează zilnic un număr mare de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Pe lângă Republica Moldova, lider la capitolul infectări în ultimele săptămâni este SUA, cea mai afectată de pandemie țară. Potrivit informațiilor, lista ar urma să fie revizuită la fiecare două săptămâni.

Articolul precedentÎncepem cu căldură de la o luni: +30 de grade Celsius!
Articolul următorGrădinițele ar putea fi redeschise: Află când și în ce condiții
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.