“Regele” este la mare cinste la LT “Petru Rareş”

0
53

La LT “Petru Rareş” s-au desfăşurat meciurile la minifotbal dotate cu Cupa transmisibilă, la care au participat cele mai puternice 4 echipe ale instituţiei: selecţionata claselor a IX-a A şi a IX-a B; echipa clasei a IX-a C; selecţionata clasei a VII-a — A, B, C şi selecţionata profesorilor.

În prima zi au fost consemnate următoarele rezultate: clasa a IX-a A, B — clasa a IX-a C: 6-6; clasa a VII-a — profesorii: 2-5. În ziua a doua echipa claselor a IX-a A, B  a învins echipa profesorilor: 2-1, iar clasa a IX-a C a surclasat echipa clasei a VII-a: 6-3.

În semifinale echipa clasei a VII-a a pierdut în faţa selecţionatei claselor a IX-a A, B: 1-7, iar profesorii au fost învinşi de elevii clasei a IX-a C. Pentru a desemna echipa învingătoare a fost nevoie de o superfinală, în care fotbaliştii clasei a IX-a C au fost mai puternici decât selecţionata claselor a IX-a A, B.

Astfel, toţi participanţii la competiţie au fost desemnaţi cu Diplome, iar echipa învingătoare a primit Cupa transmisibilă din mâinile directorului Dionisie Mitrofan.

Tudor CEBOTARI,

profesor şi antrenor la LT “Petru Rareş”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.