Problemele transportului interurban din Soroca au fost puse în discuție de către tineri / VIDEO

0
661

Membrii Consiliului Raional al Tinerilor din Soroca au organizat ieri la Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA o dezbatere publică la tema “Transportul Interurban”. Au dat curs invitației Boris Andonii, vicepreședintele Raionului Soroca, Gavril Ghilas, șef al Serviciului Patrulare Soroca Florești al Secției de Patrulare Nord, Direcția de Patrulare Nord, INSP, Serghei Lozan reprezentant al Inspectoratului de Poliție Soroca, Maria Cernopîscaia de la Centrul de Sănătate Publică Soroca.

Tinerii s-au implicat activ în discuție și au întrebat responsabilii despre mai multe chestiuni care-i interesează. Vă recomandăm să priviți secvențele video de mai jos pentru a afla răspunsul la mai multe întrebări din domeniu.

Transmisiunea a fost difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Transport “decapotabil și ecologic” pentru Spații Verzi
Articolul următorOamenii cu “voce de aur” sunt așteptați mâine la Soroca! / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.